Tarif Portakal Ağacı'na ait.
Bu salatayı isterseniz evde yapılan erişteyle isterseniz marketteki hazır erişteyle yapabilirsiniz. Ben hazır erişte kullamdım o yüzden biraz büyük görünüyorlar:)
Yarım paket erişteyi haşlıyoruz. 4-5 tane rendelenmiş salatalığı, bir miktar ince doğranmış maydonozu ve dereotunu, kuru naneyi, konserve mısırı, tuzu ve 2-3 diş sarımsağı yoğurda ekliyoruz. Üzerine erişteyi koyup karıştırıyoruz.
NOT: Buda dahil olmak üzere yoğurtlu salataları yemeğe yakın masaya getirmenizi tavsiye ederim çünkü bekleyince sulanıyor ve biriken su servis tabağının kenarına birikerek hoş bir görüntü vermiyor.
Sevgiyle kalın...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder