Malzemeleri1 kutu ton baligi (suyun icinde olanlardan)
1 buyuk boy havuc
1 su bardagi bezelye ici
1 su bardagi taze misir taneleri
1 yemek kasigi dolusu yogurt
2 yemek kasigi dolusu mayonez
Tuz
Tunanin suyunu akitin ve suzun. Havucu kucuk kucuk dograyin. Bezelye ve misirla birlikte 5 dakika haslayin. Daha sonra suzdugunuz ton baligini, sebzeleri, tuzu, yogurdu ve mayonezi ekleyip karistirin.
6 yorum:
Merhaba Dilek, Ben de Viyana da yasiyorum, TUNA ne demek ? TUBA
Merhabalar,
Salatanızın görüntüsü hoş duruyor ellerinize sağlık yanlız bende tuna 'nın ne olduğunu bilmiyorum eğer ne olduğunu yazarsanız memnun olurum.
Sevgiler...
Derya'cım, merak ettim seni, nasıl oldun, sağlığın nasıl?
tuna ton balığı demek arkadaşlar!
Kusura bakmayin arkadaslar. Nedense ben tunanin turkce oldugunu dusundum. Tuna ton baligi demek. Ben konserve kutuda olanindan kullandim. Bir kutu 170 gr.
Cok tesekkurler Saziye. Allaha sukur duzeldim. 5 gun zor dayandim elimde igne ve ilacla dolasmaya. Insanin sagligi ne kadar onemli. Kaybedince daha iyi anliyor degerini.
ellerine sağlık çok güzel görünüyor benide linklerine eklersen çok sevinirim
sibelin mutfağı
www.blogcu.com/sibelcan
Yorum Gönder