Börülce salatası: haşlanmış börülce, kıvırcık, dereotu, taze nane, maydanoz, konserve mısır, közlenmiş kırmızı biber, yağ, tuz, limon.
İftariyelikler...Ispanaklı Borani: 2 tane orta boy soğan yemeklik doğranıp zeytinyağda kavrulur. Ardından üzerine 450 gr dondurulmuş ıspanak eklenir. Ispanaklar piştikten sonra tuzu, karabiberi ve kırmızıbiberi ilave edilir. 450 gr süzme yoğurda 3 diş sarımsak rendelenir ve soğuyan ıspanaklarla karıştırılır. Üzerine yağda kızdırılmış nane ve toz kırmızıbiber dökülüp ceviz serpilir.
Peynirli gül böreği: (2 adet yufka için) bir çay bardağı yoğurt, bir çay bardağı sıvıyağ ve bir yumurta çırpılır. Yufkanın üzerine karışımdan her yeri ıslanacak şekilde sürülür. Yufka 6 eşit parçaya bölünerek geniş kenarına peynir konulur ve yuvarlanır. Bir kenarından içe doğru sarılır. Börek açılmasın diye uç kısmı böreğin altına konularak tepsiye alınır. İkinci yufka için de aynı işlem yapılır. Artan karışım böreklerin üzerine sürülüp 200 derecede kızarana kadar pişirilir.