Mayıs 25, 2006

Fasulye Kızartması


Bakla kizartmasi gibi yapiliyor. Isterseniz bu tur kizatmalarin uzerine piserken 1 yumurtayi cirpip gezdirebilirsiniz. Daha sonrada kapagi kapatip yumuratalarin pisemesini bekleyip servis yapabilirsiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Derya nasıl bir mısır unu kullanıyorsun? Marketlerdeki beyaz un ile aynı sadece renk değişiyor, bizim eve yakınki fırın mısır unu satıyor, biraz daha kalın. Hangisini alayım?

Derya dedi ki...

Mayn, ben hic disardan misir unu almadim. Anneannemler kendileri yapiyor misir ununu koyde. Bizim unlarda hem biraz misir kokusu var hemde rengi sapsari. Disardakiler konusunda hicbir fikrim yok. Pakette almaktansa sanki firindan alirsan daha iyi olur gibi geliyor bana. Dur en iyisi misir ununun bir resmini cekip koyayim sayfaya. Karari sen kendin ver.

Adsız dedi ki...

iyi olur,teşekkür ederim Derya. Ben dediğin gibi fırından aldım unu. bu hafta içinde fasulyeyi apmayı düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, sebze seven biri olarak denemek lazim,tadi kesinlikle güzel ve hafifdir.ellerinize saglik.
http://www:blogcu:com:baharcicegi

Adsız dedi ki...

görüntü biraz iç açıcı gelmedi bana ama deniycem