Malzemeler:
10 dilim ekmek
3 buyuk dis rendelemis sarimsak
1 tepeleme tatli kasigi kuru nane
3 yemek kasigi margarin (yumusak)
Hic denemedim ama margarin yerine siviyag da kullanilabilir. Tek yapmaniz gereken bu malzemeleri karistirip dilimlenmis ekmeklerin uzerine surmek ve ekmekler kizarana kadar firinda pisirmek.
6 yorum:
Deryacigim, surekli tikliyordum blogunu. Bugun yeni tarifler ve harika kirmizi biberleri gorunce mutlu oldum. Uzanip bir tanesini alasim geldi. Tarifler cok guzel, yarin sarmisakli ekmekleri yapacagim, sarimsak soframizdan eksik olmaz. Bu arada daha once de sana yazdigim gibi, bulbul yuvalarinin sekillerini odunc alip kendi tarifime uyguladim, bloguma koydum gectigimiz gunlerde. Bak bakalim begenecek misin?:)
Sevgiyle.
ekmekleri denemem lazım,zira sarımsak ve nane çok severim,acı biberler de erkencisiniz..kıskanmadım ama özendim doğrusu sevgiler
ahh siz Kanada da yaşıyormuşsunuz...ne kadar merak ederim oraları bi bilseniz...bende Didim de yaşıyorum sevgiler..
Ben de daha evvelden 2.5 sene kanadada yasadim (2002-2004) super bir yerdi benim yasadigim sehir, vancouverda UBC'de master yapiyordum. hala dusundukce icim sizlar. Ben de sarimsakli ekmekleri yapiyorum ama naneyi hic denememistim, onun yerine kekik kullaniyordum boyle de denemek isterim,
http://anneminmutfakokusu.blogspot.com/
Arkadaslar artik Turkiye'ye donus yaptik. 2 hafta kadar oldu. Hakkimdaki bilgileri degistirsem iyi olacak.
Sevgilerimle...
Evrenbal, biz neredeyse 2 sene kadar kaldik Kanadada. UBC'inde cok iyi bir unv. oldugunu duydum. Oralar cok guzelmis. Malisef bizim gorme firsatimiz olmadi. Biz Mississauga'da yasiyorduk. Ben nedendir bilmiyorum sevsemde sevmesemde eskiden yasadigim her yeri ozluyorum...
Yorum Gönder