Nisan 11, 2006

Cheesecake (Pişirmeden)


Malzemeler
250 gr krem peynir
500 ml whip cream (krem santi kullanabilirsiniz)
yarim su bardagindan biraz az seker

Arasina
1 kutu chery pie filling (marmelat yada recel kullanilabilir)

Tabanina
1.5 su bardagi robotta cekilmis biskuvi
3 yemek kasigi margarin (eritilmis)
3 yemek kasigi seker

Biskuvileri robotta cekip seker ve eritilmis margarini ekleyin. Hepsini guzelce harmanlayip cheesecake yapacaginiz kaliba elinizle esit bir sekilde yayin. Uzerine pie fillingi doldurun.

Oda isisindaki peynire sekeri ekleyip mikserle guzelce karistirin. Daha sonra whip cream ekleyin. Yavasca karistirin. Bu karisimi pie fillingin uzerine bir kasik yerdimiyla dokup yayin. Uzerini susleyip buzdolabina dinlenmek uzere koyun.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.Uzun zamandır fırında pişmeyen ve jelatin ihtiva etmeyen bir tarif arıyordum.Bu tarif çok işime yarayacak.Teşekkürler ediyorum..

Derya dedi ki...

Tesekkur ederim Emine.

Adsız dedi ki...

Merhabalar bende uzun zamandır pişmeyen bir karif arıyordum Görüntüsü kadar tadıda çok güzeldir eminim.
Benim sormak istediğim 500ml whip crem kaç paket kremşanti eder.

Sevgilerr..

Derya dedi ki...

Sevgili anonymous, benim kullandigim krem santi 75 gr. Bu tatli icin 1 paket krem santi rahatlikla yeter.Krem santi miktarini agiz tadina gore de ayarlayabilirsin.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

ÇOK HOŞ GÖRÜNTÜSÜ ELLERİNİZE SAĞLIK....